https://www.google.com/maps/place/Pika+pro/@41.3194425,19.8241347,18.25z/data=!4m8!1m2!2m1!1sdervish+hima!3m4!1s0x0:0x3dee2b803453a271!8m2!3d41.3194979!4d19.8255489

PERSHENDETJE!

Gjindemi ne zemer te Tiranes. Krijojme spote tv  dhe dizajne nga me te miret rreth e rrotull. Mos jeni te turpshem dhe te hezitoni te na kontaktoni per t’u konsultuar apo te na dergoni sygjerimet tuaja.

JENI TE MIREPRITUR!

Ju vetem shkruani fjaline, ne i vendosim PIKEN.

Adrresa:Rr. Dervish Hima Nr. 5Tirana, AlbaniaTelefoni:+0692086666Email:[email protected]