<h3><strong>Video Komerciale</strong></h3>
Ne besojmë se reklama më e mirë nuk është reklama. Është përmbajtja bindëse. Është histori që lidhin emocionalisht. Ajo dhe përvojat që njerëzit flasin …

<h3><strong>Dizajn të transmetuar</strong></h3>
Pika pro krenohet vetë në kombinimin e artit dhe depërtim të biznesit për të dhënë mesazhe të fuqishme për tregun, e përveç kësaj, Pika pro …

<h3><strong>Grafik Dizajn</strong></h3>
Ne kuptojme bukururine e estetikes dhe persosjes. Misioni yne eshte per te pare larg nderprerjet dhe defektet , te bejme realizim te holle te …

<h3><strong>Menaxhimit të Marketingut</strong></h3>
Pika pro siguron menaxhimin e plotë të aktiviteteve të marketingut. Këto aktivitete nga ana e tij të sjellë lidhje të fuqishme me klientët të cilët …

<h3><strong>Planifikimi Strategjik Media</strong></h3>
Objektivi kryesor i planifikimit dhe blerjen e mediave është identifikimi, analiza dhe zgjedhja e kanaleve kommunikimit që do të sjellë mesazhe komerciale …

<h3><strong>Mediat e Reja </strong></h3>
Mundësitë e biznesit për klientët e shkaktuar nga rritja e mediave digjitale paraqet mundësi të mëdha. Shërbimet tona të mediave të reja janë zhvilluar …

<h2>Video komerciale</h2>
<p style=”color: #676767;”><span style=”color: #000000;”>Është histori që lidhin emocionalisht. Ajo dhe përvojat që njerëzit flasin për  te dhe duan të angazhohen me të. Është ide provokuese, që ndryshojnë mendjet e njerëzve dhe ndikim të kulturës. Reklamat si një zonë shumë-dimensionale përfshin komunikimet kreative dhe efektive me konsumatorët në nivele të ndryshme të miksimit.Pika pro ofron një kombinim të pakrahasueshëm të artit dhe pasqyrës të biznesit në krijimin më të mirë , ajo e di se si në:</span></p>

<ul style=”color: #676767;”>
<li style=”font-style: inherit;”><span style=”color: #000000;”>Gjetjen artistike te reklamave</span></li>
<li style=”font-style: inherit;”><span style=”color: #000000;”>Skenareve</span></li>
</ul>
Continue The Tour

<p class=”no-bottom-padding”><img class=”size-full wp-image-1872 aligncenter” src=”http://themenectar.com/demo/salient/wp-content/uploads/2013/08/salient-geo.png” alt=”salient-geo” width=”39″ height=”25″ /></p>

<h2 style=”text-align: center;”>Captivating Design</h2>

<h2>The Power To Build Unique Layouts</h2>
Salient doesn’t confine you to the premade templates you see on this demo, they are simply examples of what’s possible. Salient provides you with the tools necessary to create your very own layouts or use can simply use the dummy data to supercharge your building process!

See some more hotness

<h3>Unike</h3>
<span style=”color: #222222;”>Pika pro eshte unike per menyren se si komunikon dhe i trajton klientet e saj, ku secili prej tyre te ndjehet qe eshte me i rendesishmi per ne.</span>

<h3>Kualitet</h3>
<span style=”color: #222222;”>Kerkesa maksimale dhe pa kompromis me cilesine e te gjithe stafit krijues, per te realizuar nje produkt final qe te jete me i miri ne treg,me cilesori.</span>

<h3>Eksperience</h3>
<span style=”color: #222222;”>20 vjet ne tregun e mediave dhe te marketingut perben piken me te forte te Pika pro. Eksperienca jone celes i suksesit.</span>

<h3 id=”tw-target-text” class=”tw-data-text vk_txt tw-ta tw-text-medium” dir=”ltr” style=”color: #212121 !important;” data-placeholder=”Translation”><span style=”color: #ffffff;”>Angazhim</span></h3>
<span style=”color: #222222;”>100% angazhim per ti sherbyer cdo projekti deri ne kurorezimin e saj. Te gjithe se bashku per nje qellim: REZULTATE FINALE</span>