Project Attributes Videos

SFC ALBANIA

By | | No Comments

Production : PIKA PRO

Director : Albert Malltezi

DOP: Spiro Nini

Service lighting: PROVIDEO

Voice over: Erbi Ago

Colore/postproduction: Gazment Skenderaj

Postproduction : Studio Pika Pro

Client : SFC ALBANIA

MIELLI OLA

By | | No Comments

 

Production: PIKA PRO

Director: Albert MALLTEZI

DOP: Spiro NINO/VIDEO PRO

COLOR/MOTIONGRAPHIC: Gazment SKENDERI

OP VOICE: FlORIAN HETA

Make UP: Matilda GHYSHI

Client: ATLAS GROUP

 

Office Promo TIFF 2020

By | | No Comments

TIFF- Tirana International Festival film, kete vit i besoin Pika Pro Agency brandimin dhe konceptin e imazhit perfaqesues te saj. Konceptuam dhe menduam qe ky eshte viti i Pandemise dhe simboli i saj do te jete e do te mbetet “maska” si nje simbol i saj, perceptuam nje portreti me elementet e filmit, duke i dhene kolore jetes dhe ketij momenti “gri” ne mbare boten. Natyrisht qe elementi grafik bie ne sy me shume ne promo, muzika optimiste e shoqeruar me zhurmen e aparatit te projektimit te filmit. Besoj se ja kemi dale te japim nje mesazh optimist.

Outlet Pierre Cardin Home

By | | No Comments

Mbasi kemi publikuar Fazen e pare te Fushates “MOS I TREGO NJERIU!”,tashme eshte momenti i fazes se dyte “T’IA TREGOJME TE GJITHEVE…” qe eshte momenti i OUTLET, ku kompania Pierre Cardin Home per here te pare del ne treg me kete version.Zgjedhja e artistes se mirenjohur Manjola Nallbani si Ambasadore e Kompanise i jep nje suport tjeter Fushates, . TVC ne televizionet kryesore, Ledwall, Rrjete sociale, Postera.

Production : PIKA PRO
Director Creativ: ALBERT MALLTEZI
Ambasador Image : MANJOLA NALLBANI
DOP & Camera : ERION MUHARREMI
Camera : Lumix GH5S
Postproduction : ARLIND REPISHTI
Audio : FLOR HETA
Lighting Servise: KUBES
Making Up: ARTUR MUCA
CLIENT: PIERRE CARDIN HOME

Pierre Cardin Home – Mos i trego njeriu?

By | | No Comments

Fushate Per kompanine e njohur Pierre Cardin Home -Ide jone ishte te “ngacmojme” fantazine se cfare do te ndodhe me date 26 Prill, per kete zgjodhem nje personazh te njohur per te gjithe sic eshte Manjola Nallbani.Besojme se ja kemi arrit qellimit te terheqim vemendjen, se cfare do te ndodhe …?

New concept / Production – Pika Pro
Director : Albert Malltezi
shooting : Andis Rado
Leightimg :Erion Muharremi
Idea : Teasing

RTSH NEW BRAND IDENTITY & BUMPER PROMO

By | | No Comments

Koncepti dhe realizimi i paketës së plotë të imazhit të logos zyrtare dhe televizive të RTSH,  i faqosjes së kanalit kryesorë dhe të Lajmeve në një punë të gjatë dhë kerkuese për të gjetur atë cfarë duhet, duke u mbështetur te tradita dhe për t’i dhënë një frymë të re dhe moderne brandimit, një punë profesionale 1 vjecare të dedikuar nga i gjithë stafi i Pika Pro. Logo e re e RTSH bazuar në forma gjeometrike te sakta dhe lineare, një logo që të mos ketë nevojë të interpretohet.  Logot e reja të kanaleve janë të thjeshta, moderne dhe të kuptueshme, krijuar nga katrori i fokusit të kameras, që kalon te një tjetër katror, dy subjekte si domosdoshmëri për ekzistencën e komunikimit, kuq e zi, 2 ngjyra përfaqësuese të seriozitetit 2 ngjyra si ato të Flamurit kombëtar. Natyrisht që kjo Logo duhej zhvilluar dhe pershtatur në të gjithë faqosjen e kanalit gjeneralist, për siglat e saj, Identiteti, Promo, Programi, Moti, Reklama, të Faqosjes së Lajmeve me siglen, Strishat, Tranzicionet, Spliterat, Bumperat, të shoqeruara me një koncept të vecante të audiove. Menduam që të gjitha keto do t’i japin një dimension tjetër televizionit publik RTSH, dimensionin që kerkon tregu dhe koha dixhitale.

CREATIVE BY PIKA PRO

CINEMA 3D, AFTER EFFECT, ILLUSTRATOR, IN DESIGN

Pierre Cardin 50% dhurate

By | | No Comments

Fushata e fund vitit për Pierre cardin me 50% dhurata në cdo produkt. Këtë radhë menduam të kthejme showroom-in si në shtëpinë e personazheve. Natyrisht në atmosferën e Festave , ndërtuam dizajnin dhe fabulën e fushatës.

PRODUCTION : PIKA PRO

IDEA&DIRECTOR : ALBERT MALLTEZI
DOP: ERION MUHARREMI
CAMERA: RED EPIC
POSTPRODUCTION: PIKA PRO
MAKE UP: MATILDA GJYSHI
CLIENT: PIERRE CARDIN ALBANA

RING 2 VJET

By | | No Comments

2 vjet Ring ,fushata u konceptua te jete gjithe perfshirese dhe emocionale, kudo jane dy, dy cifte, kudo blihet dopio,ka 2 vjetor njohje…

Production: PIKA PRO
Idea & director : Albert Malltezi
DOP : Bled Mandia
Camera : LUMIX GH5
Dron : Inspire PRO
Make up : Matilda Gjyshi
Lighting : Pro video
Client : Tirana Ring Center