Fushate e Re e Pierre Cardin Sexhade eshte konceptuar te jete vete mjeshtrja e cila realizon nje sixhade me nyje, pra procedura se si punohet, duke menduar qe nje sexhade kerkon shume mund dhe kohe per realizim, gati 8 vite pune, ku 1m2 ka 2 milion nyje.

Production: PIKAPRO
Script & director: Albert Malltezi
DOP : Bledar Mandia
Lighting: Video pro
Post-Production / 3D / VFX Company: Pika pro
Mjeshtre realizimit te sixhades. Teri
Klient: Pierre Cardin Albania