PERSHENDETJE!

Gjindemi ne zemer te Tiranes. Krijojme spote tv  dhe dizajne nga me te miret rreth e rrotull. Mos jeni te turpshem dhe te hezitoni te na kontaktoni per t’u konsultuar apo te na dergoni sygjerimet tuaja.

JENI TE MIREPRITUR!

Ju vetem shkruani fjaline, ne i vendosim PIKEN.

Adrresa: Rruga Konferenca e Pezes, Ish Kombinati “Misto Mame”, Tirana, Albania
Telefoni:
+0692086666
Email
: [email protected]