Video komerciale

Është histori që lidh emocionalisht, ajo dhe përvojat që njerëzit flasin për  te dhe duan të angazhohen me të. Është ide provokuese, që ndryshojnë mendjet e njerëzve dhe ndikim të kulturës. Reklamat si një zonë shumë-dimensionale përfshin komunikimet kreative dhe efektive me konsumatorët në nivele të ndryshme të miksimit. Pika pro ofron një kombinim të pakrahasueshëm të artit dhe pasqyrës të biznesit në krijimin më të mirë, ajo e di se si, në:

 • Gjetjen artistike te reklamave
 • Skenare
 • Planifikimin dhe zbatimin e strategjive të reklamave
 • Prodhimin Broadcast te reklamave tv
 • Prodhimi reklamave radiofonike
 • Adoptim dhe pershtatje te reklamave

Dizajn, animacion dhe film

Pika pro krenohet vetë në kombinimin e artit dhe depërtim të biznesit për të dhënë mesazhe të fuqishme për tregun, e përveç kësaj, Pika pro angazhohet në zhvillimin dhe prodhimin gjithashtu:

 • Dizajn Broadcast për kanalin televiziv / rrjeteve dhe etiketimin e plotë të transmetimit
 • Grafika lëvizje për kompanitë e marrëdhënieve të produktit
 • Filma e pavarur ku  krijohen, prodhohen dhe menaxhohen nga ekipi ynë dhe bashkëpunëtorët
 • Filma fiction shkurtër ose te gjate / dokumentarë të prodhuara për kanal televiziv, festivale dhe ekspozita të ndryshme të artit
 • Video dhe menaxhimit të plotë të prodhimit Animacion tradicional dhe 3D

Menaxhimit të marketingut dhe konsulente

Pika pro siguron menaxhimin e plotë të aktiviteteve të marketingut. Këto aktivitete nga ana e tij të sjellin lidhje të fuqishme me klientët, të cilët janë burimi i vetëm i besueshëm i konkurrencës afatgjatë për kompanitë.  Shërbimet që ofron Pika pro janë si më poshtë:

 • promovim te markave
 • menaxhimit të markave
 • përcaktim i identiteteve markë, pozicionuar markë dhe sigurimin markë
 • krijimin krejt të ri dhe riformulimin e ri të tregut të markave ekzistuese
 • hartimin dhe zbatimin e strategjive të marketingut
 • Strategjitë e produkteve të reja / shërbimeve nisjes
 • shërbimeve këshilluese strategjike, planifikimit të biznesit
 • konsulence në proceset e marketingut te kompanive

Grafik Dizajn

Ne kuptojme bukurine e estetikes dhe persosjes. Misioni yne eshte per te pare larg nderprerjet dhe defektet , te bejme realizim te holle te markes tuaj. Per ne, dallimi ta quajme, ne mes te bukures dhe persosjes.

 • Identitet (krijim I logove)
 • Planifikimin dhe zbatimin e dizajne kreative
 • Shtypit dhe prodhimit reklama billboard
 • Dizajn publikim
 • Etiketa te produkteve
 • Dizajn paketë dizajn grafik i plotë brand-it
 • Brandbook

Planifikimi strategjik ne media

Objektivi kryesor i planifikimit dhe blerja e mediave është identifikimi, analiza dhe zgjedhja e kanaleve komunikimit që do të sjellë mesazhe komerciale për njerëzit e duhur në format të drejtën e mediave në kohën e duhur.

 • Konsulente Strategjike
 • Planifikimi dhe zbatimi i strategjisë Media Planifikimi , optimizimin e aktiviteteve të mediave dhe të punës krijuese

Mediat e reja

Mundësitë e biznesit për klientët e shkaktuar nga rritja e mediave dixhitale, paraqet mundësi të mëdha. Shërbimet tona të mediave të reja janë zhvilluar për të dhënë klientëve një zgjidhje të plotë për sfidat e tyre të komunikimit:

 • Web design / zhvillimin / mirembajtje
 • Web komunikimit Marketing Digital

Kush jemi ne?

E krijuar ne mars 2014, Pika pro eshte nje kompani e komunikimit kreativ ne Tirane, Albania. Pika pro eshte nje agjensi e krijuar nga profesioniste me nje pervoje prej 2 dekada, ne fushen e komunikimit kreativ, te filmit, spoteve komerciale, televizionit, shtypit e te marketingut. Pika pro posedon dhe ofron te gjithe potencialin profesional dhe artistik per te kryer te gjitha etapat e krijimtarise, duke filluar me strategjine, idene, gjetjen artistike, para vizualizimi dhe vepra e artit konceptual, mbikqyrjen e xhirimeve, 3D, 2D dhe kolorizimi deri ne realizimin e produktit final. Pasioni yne per cilesine dhe aftesine me nje shumellojshmeri te gjere te teknologjive te reja ne nje hap me kohen, na ben te vecante. Ne bashkepunojme me regjisoret novator, agjencitë krijuese dhe markave vizionare, të cilët na i besojnë për të sjellë idetë e tyre në jetë. Ne vlerësojmë dyanshëm natyrën e këtyre partneriteteve, duke kuptuar që klientët tanë të na japin mundësi për të përmirësuar relizimet tona dhe per te shtangur shikuesit e tyre. E gjitha kjo e bashkerenduar me nje fryme bashkepunimi te ngushte dhe transparent me klientin.

Specilizimet

Video

100%

3D

100%

2D

95%

Grafik Dizanj

100%

Marketing

90%

Web Dezajn

95%

Social Media

90%

"Creativity is just connecting things. When you ask creative people how they did something, they feel a little guilty because they didn’t really do it, they just saw something. It seemed obvious to them after a while."

− Steve Jobs

"If you hear a voice within you say, ‘You cannot paint,’ then by all means paint, and that voice will be silenced."

− Vincent Van Gogh

"Curiosity about life in all of its aspects, I think, is still the secret of great creative people."

− Leo Burnett