Sigurisht, në PikaPro ne jemi të njëanshëm, por ne mendojmë se industria e efekteve vizuale

është një nga më dinamiket që ju mund të punoni.

Ky është argëtim, krijim, pune e madhe, e dobishme dhe plot me njerëz shumë të zgjuar

e të talentuar. Ju merrni për të punuar të gjithë një gamë të pabesueshme të projekteve të ndryshme

për të krijuar imazhin për reklama, programe televizive,

filma dhe viraleve internet – në fakt për çdo ekran ju mund të mendoni.

Kufizimi i vetëm është në imagjinatën tuaj.

Tani për tani kjo industri ka nevojë për talente të reja dhe të rinj, 

kështu që nëse ju jeni krijues dhe keni deshire per krijim, kjo mund të jetë karriera juaj.

Aftësi të vendosur, ju duhet të punoni në efektet vizuale, te kombinoni disiplina të ndryshme:

ju do të duhet të keni një mendje per zgjidhjen e problemeve;

kënaqësinë e teknologjive – kompjuterike dhe inxhinierike;

 te keni një prirje të fortë me matematiken dhe shkencen,

 dhe në fund, një aftësi artistike dhe krijuese.

Na kontaktoni me email: [email protected]

Vende te lira: Grafist Motiongrafic, Grafist Dizajner 2d, Webmaster, Merketing . Faleminderit.