Prezantim Pika Pro Print & Signage 2016

By August 27, 2016 klient No Comments

Pika Pro me nje staf te profesional ofron ideim, dizajn, brandim, printim digital, arredim dyqane dhe shtepi, realizim reklama ne 3d me ndricim, punime ne hekur, etalbon, skenash dhe promocioneshetj …indoor & outdoor. Me staf profesional per realizimin e tyre.

  • Printer HP Latex 370
  • Ploter Mimaki Cutter CG130 SR III
  • Paisje profesionale  dhe oficine pune

SHERBIM NE KOHE, CILESI DHE CMIM…

JU MIREPRESIM!

PREZANTIMIN E SHIHNI KETU:

prezantim-pika-pro-print-signage-2016