Themelues/Regjisor/Drejtor Kreativ I Pikapro

Albert eshte Themeluesi /Regjisori / Drejtori Kreativ i Pika Pro ne Shqiperi. Pergjegjes per te gjitha aspektet kreative ne kompani, ashtu si edhe per zhvillimin e bisnesit dhe operimet e perditeshme. Me nje pervoje 25 vjecare. Si regjisor nga viti 1998- 2002, nis punen ne Kinostudio- albfilm duke realizuar 4 filma animacion , pjesmarres ne shume festivale nderkombetare dhe kombetare, ku spikat me filma te vecante “I gjalli dhe I vdekuri”, “Loje e perjetshme” dy here kandidat per cmim te pare. Krahas kesaj, ne 1997-2002, Regjisor prane Shijak Tv ku realizon spote publicitare nder shume spikasin: Deka, Zagori, Astir, La Familja, sigla grafike tv 2D dhe 3D. Me pas provon me sukses edhe mesimdhenien, ne 2005-2006 –petagog ne Akademine e Arteve Tirane dhe ne 2007-2009 – petagog, kete radhe ne lenden e Foto imazhin ne UET. Ne Festivalin e 2 -te Klipit Shqiptar  2003 eshte fitues I te gjithe cmimeve perfshire edhe cmimin” Regjisori me I mire” te festivalit. Vitet e nje historie te vertet fillojne ne 2002- 20011 si regjisor prane Top Channel , njeri nga televizionet me avanguarde te shqiperise ne emisonet si: Goodmorning albania, Lajme , Studio-sport, Newsroom, etj… Paralel me Top-channel, Berti punon si realizues i shume projekteve dhe fushatave ne VGA studio (studio prane Top-channel-it) nder shume spote mund te vecojme: Fushatat e loricaffe me ciftin, lori promocone , ofertat, Teutakonstruksion me integrim xhirim dhe 3D, Diego Caffe, Vini&Food, Mediaprint, fushata e Vivechrom, Dast,  BKT, EHV, KMY ,Banka BKT etj

Me startimin e Digitalb ne 2004, Platforma e pare dhe me e madhja digitale ne Shqiperi e deri ne 2011 –  si regjisor i pare i saj, me realizimin e te gjitha spoteve dhe promocioneve – duke nis me spotet e personazheve me te njohura te Top-chanel dhe te aktoret me te mire te “Portokalli”s emisioni me popullore ne Shqiperi. Kujtojme , SHBELSH me shprehjet “ U bote ju!!”… “Abonejshen, Ipotejshen, “Dy gishta bosh per estetike… apo  Agron Llakaj me fjalet e ngrohta drejtuar emigranteve. Mos harroni Digitalbin, duke mare shqiperine me vehte”. Elvis Pupa me spotet per GOLD. Me moderatoret  si, Alban Dudushi, Xhemi Shehu, Arbana Osmani, Amarda Toska , Luana & Ledion etj Ishin vitet 2009 ku Berti punon  prane MC Agjensi- si Regjisor ne Fushata  e PD 2009/2013. E me pas ne 2011-2013 si drejtor artistic I MC.  Realizon shume fushata komerciale dhe sptet Tv- Trebeshina, Penelope, Palma nova, Intersig, Pro Credit, Qafshtama, Societe General Bank, Kastrati, Elda, Fast, CEZ, Segafredo, Atlantik, Brunes, KMY, Solisima, Carrefur, Posta Shqiptare, The touch of Sun, Epoka  University, Universiteti Luarasi, Sea Salt Albania, Nobil  Ilac . Me me sukses jane spoti Lori Caffe Argjendari, spotet e Birra Tirana, 100 vjetori I Panvaresise se shqiperise. Video klipi I Aurela Gaces “FEEL THE PASSION” per Eurovision 2011, si dhe regjisor I performances skenike ne Dusseldorf. Viti 2014 , mbas gjithe kesaj experience krijon e Pika pro , agjensine publicitare duke startuar me  spote komerciale dhe brande, fushata me e suksesshme eshte ajo per Birra Korca.

My Story

 

1989-2000 Regjisor Kinostudio Albafilm /  1997-2002 Regjisor Shijak TV / 2002- 2009  Regjisor Top Channel- Vga studio /2004- 2011   Regjisor  Digitalb / 2011 – 2014  Regjisor/Drejtor artistik   MC -Ministiria e komunikimit agjensi / Mars 2014   Themelon  Pika Pro agjensi

My Skills

Korrektesi

100%

Marketing

90%

Kreativ

100%

Menaxhim

90%

Pergjegjesi

100%