Video Komerciale

Ne besojmë se reklama më e mirë nuk është reklama. Është përmbajtja bindëse. Është histori që lidh emocionalisht. Ajo dhe përvojat që njerëzit flasin …

Dizajn të transmetuar

Pika pro krenohet vetë në kombinimin e artit dhe depërtim të biznesit për të dhënë mesazhe të fuqishme për tregun, e përveç kësaj, Pika pro …

Grafik Dizajn

Ne kuptojme bukururine e estetikes dhe persosjes. Misioni yne eshte per te pare larg nderprerjet dhe defektet , te bejme realizim te holle te …

Menaxhimit të Marketingut

Pika pro siguron menaxhimin e plotë të aktiviteteve të marketingut. Këto aktivitete nga ana e tij të sjellë lidhje të fuqishme me klientët të cilët …

Planifikimi Strategjik ne Media

Objektivi kryesor i planifikimit dhe blerjen e kohes se mediave është identifikimi, analiza dhe zgjedhja e kanaleve komunikimit që do të sjellë mesazhe komerciale …

Mediat e Reja 

Mundësitë e biznesit për klientët e shkaktuar nga rritja e mediave dixhitale paraqet mundësi të mëdha. Shërbimet tona të mediave të reja janë zhvilluar …

Video komerciale

Është historia që lidh emocionalisht atë dhe përvojat që njerëzit flasin për  te dhe duan të angazhohen me të. Është ide provokuese, që ndryshojnë mendjet e njerëzve dhe ndikim të kulturës. Reklamat si një zonë shumë-dimensionale përfshin komunikimet kreative dhe efektive me konsumatorët në nivele të ndryshme të miksimit. Pika pro ofron një kombinim të pakrahasueshëm të artit dhe pasqyrës të biznesit në krijimin më të mirë , ajo e di se si në:

  • Gjetjen artistike te reklamave
  • Skenareve
  • tv spot
  • motion graphic
  • xhirimit profesional
  • post productionit

Unike

Pika pro eshte unike per menyren se si komunikon dhe i trajton klientet e saj, ku secili prej tyre te ndjehet qe eshte me i rendesishmi per ne.

Kualitet

Kerkesa maksimale dhe pa kompromis me cilesine e te gjithe stafit krijues, per te realizuar nje produkt final qe te jete me i miri ne treg,me cilesori.

Eksperience

20 vjet ne tregun e mediave dhe te marketingut perben piken me te forte te Pika pro. Eksperienca jone celes i suksesit.

Angazhim

100% angazhim per ti sherbyer cdo projekti deri ne kurorezimin e saj. Te gjithe se bashku per nje qellim: REZULTATE FINALE